PËRFUNDOI KAMPI 'DIZAJNI DHE NATYRA' ME SUKSES!

Përfundoi kampi 'DIZAJNI DHE NATYRA'! Ishte një javë magjike mbushur me miqësi të reja, shumë punë, muzikë, natyrë, sfida dhe mësim! Kampi përfundoi sot, mirëpo në javët e ardhshme fillon puna për realizimin e projekteve, përmes së cilëve të rinjtë kampistë synojnë të përmirësojnë hapësirat publike të gjelbëra në Kosovë.
-
Faleminderit fondacionit 'Unë e du Kosovën', organizatës mjedisore WWF Adria, kompanisë Coca Cola Hellenic, Komunës së Prishtinës dhe KFOR-it Italian në Kosovë për përkrahjen e kampit dhe të rinjëve!