OUR DIRECTOR JEHONA AT TOP SHOW

Drejtoresha jonë Jehona ishte e ftuar në emisionin TOP SHOW për të biseduar rreth shkollave të së ardhmes dhe si TOKA i qaset sfidave të edukimit.

Më poshtë mund të ndiqni një copëz nga emisioni.