KAMPISI RRËFEN PËRVOJËN E TIJ NË KAMPIN E TOKA-S NË REVISTËN IRAELITE "RABIN TODAY"!

Yoav pati kënaqësinë të shijojë eksperiencën e Kampit tonë Ndërkombëtar këtë verë, ku u mor me plot aktivitete edukative e argëtuese, mes të cilave i preferuari i tij ishte aktiviteti zgjedhor i video animacionit.

Ai përmbylli tregimin e tij duke thënë "Përfundimisht, u kënaqa dhe bëra shoqëri nga e gjithë bota. Nëse të vjen mundësia të shkosh në kampet e TOKA-s, të këshilloj të shkosh, edhe nëse nuk njeh askënd aty, asht sikur unë.".