Apliko për Koordinator/e/Menaxher/e të Komunikimeve në TOKA (MBYLLUR)

Jemi duke kërkuar Koordinator/e/Menaxher/e të Komunikimeve në TOKA!

 

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që ka aftësi të mira të koordinimit/komunikimit dhe e pëlqen punën dinamike.

Për më shumë lexoni përshkrimin më poshtë apo shkarkoni atë duke klikuar → këtu

 

Shënim: Ju lutem dërgoni CV-në dhe videon motivuese 2-minutëshe në pune@toka-ks.org. Afati i fundit i aplikimit është me 30 janar 2020.