Ambasada e Zvicrës mbështet TOKA-n

Përmes programit EJA nga KCSF, Ambasada e Zvicrës në Kosovë do të përkrahë TOKA-n dhe misionin e përbashkët për zhvillimin e rinisë tonë dhe ndryshimin shoqëror në Kosovë.