Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë

38 mësimdhënës aftësohen në metodologjinë “Të nxënit përmes përvojës”

Lexo më shumë

Punëtoria: Mësojeni alfabetin e vjetër të Todrit!

Lexo më shumë

Në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha